0

en çok cevap vermeyi seviyorum çünkü aklıma biseyler gelmiyor. hep aynı soruda sormayı sevmem . yazacağım diyorum ama o aklımdaki soru bile gidiyor....

0

kesinlikle bu soruya cevabım cevap vermek olacaktır. çünkü ben de sitede şu ana kadar soru sordum5'in üzerinde ama cevaplardan aldığım geliri sorulardan elde edemedim.

0

soru sormak 0.02 kuruş kazandırır cevap vermek ise 0.10 kuruş bile kazanabilirsiz uzun cevaplar vererek

0

ben genelde cevap vermeyi tercih ediyorum. soruya gore daha fazla kazanıyorum ondan dolayi... suanda da malum iki kati kazanc var. daha fazla aktif olmaya calisiyorum sitede. bakalom ne kadsr katlayabilecegim bu kazanci iki kati kazancla

0

eğer aklımda sorabileceğim bir sürü soru varsa soru sormayı tercih ederim fakat yoksa eğer soru cevaplamayı tercih ederim ve genellikle soru cevaplamak daha fazla kazandırdığı için çoğu zaman soru cevapların arada bir de olsa soru sorma ya çalışırım. değişiklik olsun diye ama genel olarak cevaplamaktan yanadır tercihim.

0

daha çok cevap vermek istiyorum ama cevap verebileceğim sorular bulamıyorum

0

kişiye göre değişir ben genelde cevap veriyorum

0

ben daha çok cevap veriyorum çünkü hep bilindik ve aynı tarz sorular sormak istemiyorum farklı sorular da çok fazla aklıma gelmiyor. bu yüzden tekrara düşmemek için soru sormayı değil ama cevap vermeyi tercih ediyorum. ondan dolayı çok fazla soru sormuyorum bildiğim sorulara mantığımı kullanarak cevap vermeye çalışıyorum.

0

ben genelde cevap vermeyi tercih ediyorum çünkü çok fazla arka arkaya soru gelmiyor aklıma tam sorucam diyorum aklımdaki soruların hepsini unutuyorum .

0

ikisini de seviyorum. güzel ve nitelikli sorulara cevap vermek hoşuma gidiyor.

0

cevap vermek daha çok tercihimdir soru sormayı fazla sevmiyorum