0

devlet bu konuda destek veriyor, hastanede sigara bırakmak için bölümler var. ama en iyi destek kendiniz başka türlü bırakamazsınız.

0

alo 182 sigara bıraktırma hattı var sanırım devamlı reklamları dönüyor arayıp yardım alabilirsiniz . ayrıca bir doktordan da yardım alabilirsiniz onların özel önereceği bir takım ilaçlar oluyor sanırım . ayrıca internetten araştırırsanız çeşitli bitkisel kürler de var bırakmanızdir yardımcı olmak için .

0

sigarayı bırakmak için sigara bırakma hattı var o hattan kendiniz ile herşe'yi söyleyin ve onlarda sizin için bir yöntem uygulayacaktır.gerekirse hastaneye gidip doktora baktıracaksın tabi çoğu insan ben bırakmam bırakamam ben bıraksam bile o beni bırakmaz gibi cümleler diyor.ama bırakabilirsiniz azim ile bırakmaya çalışırsanız mutluluğa ulaşırsınız lütfen zararlı maddeler kullanmayalım kullandırtırmayalım kimseye vermeyelim sigara için bir kişinin yanında durmayınız çocuğunuzu da içen bir kişinin yanında durdurmayın ve örnek göstermeyin lütfen gerekirse sikayet edin sizi rahatsız eden kişiyi i