0

deliksiz uyumak istiyorsan başka çözüm yoktur kimyasal ilaçlarla devam.

0

günlük kafein miktarına dikkat etmelisin, en fazla 3 bardak türk kahvesi tüketmen gerekiyor. uyumadan 1 saat öncesine kadar yemek yememeniz gerekiyor ayrıca uyumaya geçmeden önce vücudunuzu rahatlatacak bitki çayı içmenizde fayda var, mesela papatya çayı daha rahat uyumanıza yardımcı olur.

0

genel olarak rahatlatmak için pek çok çay önerilmektedir yada yatarken ayran yada yoğurt tüketmek uykunun gelmesine neden olur . rahatlatıcı egzersizler yada ılık duş en iyisi . eğer uyku problemiyle başa çıkamıyorsunuz bir doktora gitmenizi tavsiye ederim.

0

bitkisel olarak bir bilgim yok ama kimyasal olarak sana uyuku ilaçlarını önere bilirim. bir zamanlar bende kullandım ve içtikten en fazla 45 dakika sonra kesintisiz bir uyukuya dalıyorsun. ben bir yan etkisini görmedim ve görenlerinde sayısı oldukça düşük. bu nedenle gönül rahatlığı ile kullana bilirsiniz.

0

ada çayı papatya çayı bitki çayları olabilir stresten uzak bi gün geçirmekte uykusuzluğu önler hiç bi şekilde uyuyamıyorsanız uyku haplarını tercih edin