0

eğer sigarayı bırakmak isteyen bir kişiyseniz, sigarayı kafanızda bitirmeniz yeterli. arkadaşlar eğer sigarayı kafanızda bitirirseniz ve ben artık sigara içmeyeceğim derseniz, sigarayı içmemeye başlayacağınızı göreceksiniz. bu sayede güzel bir şekilde sigarayı bırakabilirsiniz. bilip bilmeden konuşmuyorum, cidden böyle. arkadaş çevremde bir sürü örneğim var. bildiğim için konuşuyorum tavsiye de ediyorum herkese.

0

sigara içen bir kişi, iradesini kontrol altına alır ve gerçekten çabalarsa sigarayı bırakabilir. zorlandığı durumlarda tedavi alabilir ve sigarayı bırakabilir.

0

eğer bir insan gerçekten bırakmak istiyorsa bırakması en fazla bir haftasını alır ama bırakmak istemiyorsa ne yaparsan yap o kolay kolay bırakmaz. yalanla insanlara karşı söylenmiş kılışe bir şeklide bırakmıyorum diyorlar bırakamazsın tabi çünkü sen keyif için içiyorsun ama bir diğeri beyinde ben gerçekten bırakıcam bana zarar veriyor dediği anda bıraktırır.

0

tabi ki mümkündür herşeyde geçerlidir bu bana zarar veriyorsa birşey kurtulmak için elimden ne geliyorsa yaparım

0

eğer bir insan istediği zaman ve kafasında bitirirse sigara bırakmak tabii ki de mümkün olabilir ama sigara kullananlar genellikle hiç bırakmayı düşünmedikleri için sadece söz ile sigarayı bırakmak istiyorum dedikleri için mümkün olmayabilir ama sigara bırakmak mümkündür gerçekten istersen.

0

sigara içmeyi bırakan binlerce kişi olduğuna göre demekki bırakmak mümkün.

0

tabii ki mümkündür. her şey kafada başlar sen kafanda bitirirsen zaten bitmiş demektir cebini sağlığını yakınlarını düşün sen yanlarında içtiğinde onların gördüğü zararları düşün kendim için değil sevdiklerim için yapmalıyım de inan bana bırakmak senin için çok kolay olur.

0

sigarayı bırakmak tabiki mümkün bunun çeşitli yolları var. yani eğe bırakmak istiyorsanız kendinizde buna karar vererek bırakabilirsiniz veya kendiniz bırakamıyorsunuz eğer bunu için destek almak yardım almak gerekir sigara bıraktırma hatları vardır veya bir doktora giderek de bunu danışabilir ve konuşabilirsiniz bu sayede belki çeşitli ilaçlar ile de sigarayı bırakmanız mümkün veya tamamen siz istediğiniz zaman kafanızda tamamen bitirmeye karar verdiğiniz zaman bırakabilirsiniz buda zaten sizin istediğinize bağlı eğer içmem derseniz bırakmış olursunuz aten kullanmazsanız. ancak bununin sabır gerekir. yani ilk bir kaç gün zor olabilir sigarayı bıraktığınız evre özellikle nikotin isteğiniz artabilir eğer sigaraya karşı bağımlı iseniz. ancak daha sonra bünyeniz vücudunuz buna alışacaktır ve 1hafta gibi bir süre de sigarayı artık aranmayacak hale gelirsiniz. yani sigara eğer siz onu istemezseniz kafanızda tamamen bititriseniz bırakmanız rol oynayacaktır. eğer bu şekilde sürekli düşünürseniz bırakamazsınız ve sigara size esir olur. bu bakımdan da doktora gitmekte ve onun vermiş odupu telkinleri dinlemekte fayda var. bildiğim kadarıyla hipnoz yöntemi ile de sigara bıraktırılabiliyor. yani bu yolu da deneyebilirsiniz. sigara gerçekten insan sağlığına zararlı eğer insan gerçekten isterse sigarayı bırakabilir bunun için herhangi bir engel olmaz. sigarayı bırakmakta mümkündür.

0

tabii ki mümkün. her ne kadar alışkanlık bu olmaz vs desek de ki ben demiyorum her şey insan beyninde ve iradesinde bitiyor. bir insan eğer kararlıysa hiçbir söze vs gerek yok bırakabilir. evet zor bir süreç özellikle de yıllardır içiliyorsa çok daha zor. ama bir insanın bir şeye alışma süresi 21 gün derler. uzmanlara göre 21 gün bir eylemi gerçekleştirdiysen veya gerçekleştirmediysen bu kez ona alışkanlığın başlar veya biter..

0

bırakmayı isteyecek ve bir anda bırakacaksınız

0

bende sigara iciyoeum bana gore sigara birakmak mümkun degil kac defa denedim olmadii münkün diyenler bende onları anlayamiyorum bana gore münkün amaa doktordan destek allarak bence münkün