0

eğer uyku düzensizliğimiz büyük bir sorun haline geldiyse doktora gitmeliyiz. fakat onun dışında vakti geldiğinde yatmaya dikkat etmeliyiz. yatmadan önce bir bardak süt içebiliriz. sabahları fazla uzun süre uyumamalı erken kalkmalıyız. yani ideal bir saatte kalkmalıyız. öğlenlere kadar yatmamalı gece de geç saatlere kadar oturmamalıyız.

0

uyumak istenen saatten 1 saat önce melisa çayı içmek kesinlikle işe yarıyor

0

kendine bir pogram olusturma ve artık o programa uyma yattığın kalktıgın saat belli olsun :)

0

uyku gelsede kendini zorla ve uyuma.normalde ınsanların uyuması gerektıgı aksam vaktine kadar kendın ıle savas verırsın ama sonrasında uykunu duzenlersin.

0

bir gün boyunca hiç uyuma ve sonraki gün 11 gibi falan uyu düzeliyor

0

uzman bir hekimden acil yardım alınmalıdır.

1

yatmadan önce yeşil çay gibi rahatlatıcı bitki çayları içilebilir. uykuya geçiş için uyku halindeki gibi derin nefes alıp vermek faydalıdır ve genellikle sonuç verir.

bir de kafanın günlük problemlerle meşgul olmaması lazım. işi işte, mutfağı mutfakta bırakın arkadaşlar. yatak odası uyku yeridir.

1

uyku sorunun varsa , kafana bişey takıyon ya da bi derdin vardır. öncelikle işe bunları halletmekten başla. baktın yapamıyorsun o zaman kendini meşgul edecek uğraşlar bul, çalış , yorulmak rahat uykuya dalmanı sağlayacaktır. tecrübelerimdem söylüyorum.

0

vücudunu düzenli uyumaya alıştırmalısın.

0

bunu ben araştırmıştım önceden , odada fesleğen bulundurmak ve yataktaki çarşafa mentol dökmek iyi geliyormuş okuduğuma göre , ve mavi renk uykuyu kaçırdığı için odanda herhangi bir mavi renk olmasın tamamen uykudan faydalanmak ve uykuya geçişi kolaylaştırmak içinde odanın tamamen karanlık ve sessiz olması gerekiyor.